Live Chat Support Software
Nytt billettsystem
Billettilbud

Under 30 år
Er du under 30 år på arrangementsdagen, betaler du maks 190,– per billett på alle forestillinger. Under 30-prisen gjelder på alle arenaer og for alle prisklasser. Gyldig ID må fremvises på arena.

Barn
Under 30-prisen gjelder alle arrangement, men på enkelte barne- og famileforestillinger finnes det også egen barnepris til maks kr 100,–. Barn må løse billett selv om de sitter på en voksens fang.
Den Nationale Scene har egne bestemmelser for babyer i salen. Les mer her.

BT Fordel
Bergens Tidende er en av Festspillenes hovedsamarbeidspartnere. Som abonnent av avisen, for deg som har BT Fordel, gir vi deg 25 % rabatt på utvalgte forestillinger. Se hvert enkelt arrangement for oversikt over BT Fordel-rabatt. Du kan kjøpe inntil to rabatterte billetter per forestilling per BT-abonnement.
Et begrenset antall BT Fordel-rabatterte billetter er tilgjengelig per arrangement.

Les mer om BT Fordel her.

DN Fordel
Dagens Næringsliv er en av Festspillenes hovedsamarbeidspartnere. Som abonnent av avisen, for deg som har DN Fordel, gir vi deg 15 % rabatt på utvalgte forestillinger.
Se hvert enkelt arrangement for oversikt over DN Fordel-rabatt. Du kan kjøpe inntil to rabatterte billetter per forestilling per DN-abonnement.
Det er et begrenset antall DN Fordel-rabatterte billetter er tilgjengelig per arrangement.

Les mer om DN Fordel her.

Honnørkort
Er du over 67 år eller har Trygdekontorets honnørlegitimasjon får du 10 % rabatt per billett. Gyldig legitimasjon må fremvises på arena.

Ledsagerbillett
Har du behov for ledsager kan du få utstedt en gratis ledsagerbillett ved å eller ved å velge ledsagerbillett og levering som print@home på nett hos våre utsalgssteder i Grieghallen og Den Nationale Scene. Gyldig ledsagerbevis må fremvises på arena.

Grupper
Grupper over 10 personer får 20 % rabatt på billetter.

Vi anbefaler å kjøpe billetter på nett og velge print@home (PDF) som leveringsform. Dette er gebyrfritt. Ta kontakt med Festspillene på billett@fib.no for å få tilgang til en rabattkode som gir deg mulighet til å kjøpe rabatterte gruppebilletter på nett.  

Dersom du bestiller via billett@fib.no, gjelder følgende vilkår:

  • Endelig bestilling og betaling må uten unntak gjøres senest 20. april. Gruppebestillinger gjort senere enn dette har tre dagers reservasjonsfrist.
  • Faktura sendes elektronisk eller sammen med billettene. Billettene kan sendes med post eller leveres til ønsket sted i Bergen sentrum. Det er også mulig å betale via betalingslenke på nett og få billettene tilsendt som print@home (PDF).
  • Program, artister, billettpriser, tilgjengelighet, dato og klokkeslett kan endres. Vennligst se det enkelte arrangements programside eller kontakt Festspillene for å få bekreftet informasjonen.
  • Alle salg er endelige.
  • Ekspedisjons- og evt. forsendelsesgebyr tilkommer. Se oversikt her.


For rabatterte billetter må du kunne vise gyldig og relevant legitimasjon ved inngang på arena.
Rabatt gis på billetter med pris over 100,–.
På enkelte arrangement er det et begrenset antall rabatterte billetter tilgjengelig.

Del
FaceBook
Twitter
Mail


Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17<