Live Chat Support Software
Bli frivillig!
Hva kan jeg jobbe med som frivillig?

Her er en oversikt over de forskjellige oppgavene frivillige kan velge mellom under Festspillene 2017

Publikumsverter

Vil du være festivalens ansikt utad?

Dette er den største gruppen av frivillige. Publikumsverter arbeider med å assistere publikum på de ulike arenaene. Arbeidstidene varierer i takt med forestillingenes varighet, men det forventes at hver frivillig jobber mellom 20 og 25 timer fordelt ut over festivalen. Om du har ønsker vedrørende hvilke forestillinger du helst vil jobbe under, så skriver du det inn under «annet», maks tre ønsker per frivillig. Vi kan ikke garantere at dere vil få alle ønskene oppfylt, men vi opererer under førstemann til mølla-prinsippet. Vi har behov for rundt 100 frivillige i denne gruppen.

Artistkontakter

Er du sosial og imøtekommende, samt godt kjent med Bergen og Festspillene?

Hvert år kommer det over 1000 artister til Bergen i anledning Festspillene. Vi trenger artistkontakter til å være bindeleddet mellom stab og artister under festivalen. Artistene blir møtt av artistkontakten sin i det de ankommer festivalen og få utdelt en mappe med informasjon om opphold og andre nødvendigheter. Det er viktig at de som melder seg som artistkontakt er svært fleksibel i avtalt periode. Vi ønsker at de som har jobbet med dette før gjerne melder seg til denne jobben igjen, da erfaringene dere har er veldig gode for alle parter. Om du ikke har gjort dette før, men har et stekt ønske om å jobbe med dette og føler det er noe du vil mestre så send en mail til frivillig(a)fib.no, alle som har hatt denne jobben før var en gang ny! Vi har behov for rundt 15 frivillige i denne gruppen.

Produksjon- og programavdelings assistenter

Løpevakter PP:

Er du allsidig og kvikk på foten?

Hovedjobben din er å være tilgjengelig for oppgaver som oppstår underveis i løpet av skiftet. Det er stor variasjon i både arbeidsoppgaver og arbeidsmengde, og du vil jobbe tett på staben. Eksempler på oppgaver som kan forekomme er: klargjøring til mindre arrangementer, levering av billetter/utstyr etc. til artister og samarbeidspartnere, hjelp med klargjøring på kontoret til arrangementer som avvikles der. Du jobber 3x7 timer ila festivalen. Vaktene er fordelt på formiddager og ettermiddager. Vi har sykler som kan brukes om ønskelig. Vi har behov for rundt 11 frivillige i denne gruppen.

Solskinnspatrulje:

Er du en gledesspreder som ønsker å komme i kontakt med mange frivillige?

Arbeidsoppgaven går ut på å kjøpe inn forfriskninger og levere det til de frivillige på de ulike arenaene. Som hjelpemiddel til å komme seg rundt har vi en christianiasykkel. Arbeidstiden er fordelt ut over enkelte formiddager og ettermiddager ila festivalen. Det er beregnet ca. 2 timer per vakt. Vi har behov for 5 frivillige i denne gruppen. Jobben kan kombineres med andre jobber.

Catering:

Er du opptatt av at alle skal få seg et godt måltid?

Vi står ansvarlig for fordeling av mat til artister og frivillige før og under festivalen. Vi har egne ansatte som har ansvar for dette, men de trenger assistanse til å forberede leveringer samt distribusjon til de ulike arenaene. Denne jobbe begynner allerede et par dager før festivalen, så her har man anledning til å jobbe litt før det hele setter gang. Arbeidstiden er fra 09.00-14.00 fra 20. mai til 7. juni. Vi har behov for 6 frivillige i denne gruppen.

Tellere:

Vil du få med deg arrangementer som foregår i byrommet mens du er på jobb?

I forbindelse med gratisarrangementer under Festspillene trenger vi å vite hvor mange besøkende det er på forstillingene. Det er snakk om et mindre antall forestillinger over en kortere periode gjennom hele festivalen, det store flertallet av disse vil være utearrangementer. Vi tenger rundt 4 frivillige til denne jobben den kan kombineres med andre jobber om ønskelig.

Informasjonsstand:

Er du sosial og oppdatert på det meste som skjer under Festspillene?

Hvert år har Festspillene en informasjonsstand i resepsjonen på festivalhotellet. De frivillige som står her vil være ansvarlig for å dele ut frivilliggoder, være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, frivillige, presse og artister for så å videreformidle dem til de riktige kanalene innenfor organisasjonen. Vaktene er på 3 timer fordelt på formiddag og ettermiddag gjennom hele festivalen. Vi har behov for 4 frivillige i denne gruppen.

Artistmottakelser:

Har du en hovmester i magen?

Vi arrangere artistmottagelser på festspillkontoret evt. andre arenaer, og trenger hjelp til bevertning. Vi har behov for minst 2 frivillige til denne jobben. Vaktene vil ha en estimert varighet på ca. 4 timer. Dette er kveldsarbeid som kan kombineres med andre oppgaver om ønskelig.

Marked- og kommunikasjonsavdelings assistenter

Løpevakter MK:

Er du allsidig og har god kunnskap om sosiale medier?

Dette er en variert, og til tider utfordrende jobb. Du vil være der det skjer, og jobbe tett med staben. Eksempler på oppgaver som kan forekomme er: klargjøring til mindre arrangementer, levering av billetter/utstyr etc. til artister og samarbeidspartnere, hjelp med klargjøring på kontoret til arrangementer som avvikles der, og utdeling av materiale på mindre arrangementer. Vaktene er på 3-4 timer på dagtid gjennom hele festivalen. Om du er stødig i sosiale medier vil det kunne være arbeidsoppgaver innenfor dette også. Vi har behov for rundt 8 frivillige i denne gruppen.

Kontorassistent:

Ønsker du å jobbe i forkant av festivalen?

I forkant av festivalen vil det være en del arbeid å gjøre på kontoret som pakking og utsending av invitasjoner, klargjøring av informasjonsmateriale, samt pakking av artistmapper. Vi har behov for 8 frivillige til dette. 3-4 av dem ser vi helst jobber utelukkende med pakking av artistmapper, dette vil foregå på dagtid 4-5 dager i uke 19. De resterende kontorvaktene vi være spredt utover på ettermiddager i hele vår.

Distribusjon:

Har du god oversikt over Bergen, og liker å spasere?

Jobben er å henge opp plakater, dele ut flyers og kataloger. Dette er en jobb som går over flere dager (også før festivalen), vaktene varierer mellom 2-3 timer per gang. Vi har behov for rundt 6 frivillige til denne jobben.

Profileringsassistenter:

Er du praktisk anlagt, og ikke redd for å ta i et tak?

Festspillene i Bergen har i alle år som mål å sette sitt preg på hele byen. For at vi skal klare dette trengs det frivillige som hjelper vår profileringsavdeling med å gjøre klart og kontrollere profileringen vår i gatene og på arenaer. Detter er en jobb som begynner i forkant av festivalen og strekker seg gjennom festivalen, helt frem til det er ferdig. Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig være på dagtid, og vaktene varierer mellom 2-6 timer per gang. Vi har behov for ca. 2 frivillige til denne jobben.

Presseklipper:

Glad i nyheter?

Hver dag under festspillene trenger vi en frivillig i ca. to timer til å gå gjennom dagens aviser og klippe ut nyheter som har tilknytning til Festspillene, samt å arkivere disse. Vi har behov for 2 frivillige til dette, og jobben kan gjerne kombineres med en annen jobb, for eksempel kontorassistent.

Festspillspisesteder:

Vil du få et innblikk i hvordan festivalen påvirker næringslivet?

Vi har i flere år hatt samarbeid med mange ulike spisesteder i Bergen. Dette er spisesteder som ligger i nærheten av våre arenaer, og som i enkelte tilfeller også fungerer som en arena i seg selv. Før festspillene begynner trenger vi en gruppe til å dele ut materiale til de ulike restaurantene, samt kontrollere at de har det de trenger underveis i festivalen, og hente det inn igjen når det hele er over. Vi har behov for ca. 3 frivillige til denne gruppen, den kan også kombineres med andre jobber og dermed fordeles ut på flere frivillige.

Del
FaceBook
Twitter
Mail


Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17<