Live Chat Support Software
Festivalpartnere
Festivalpartnere
Morgenbladet

I Morgenbladet har vi bare ett mål for øye: å lage en virkelig god avis hver uke.

En avis hvor du lærer noe nytt, blir overrasket, kanskje provosert, og helst ler litt også.

Våre kritikere er blant Norges og Nordens fremste, og vi gir dem tid og plass til å gå i dybden. Både i journalistikken og kritikken leter vi etter det som kan sette oss og leserne på nye tanker – uansett om det gjelder en Hollywood-film eller et teaterstykke som spilles en eneste gang.

Morgenbladet sponser Festspillene i Bergen 2017.

PwC

Sammen bygger vi tillit og skaper verdier

PwC er ett av Norges og verdens største nettverk av revisorer, regnskapsførere, advokater og rådgivere, og leverer et bredt spekter av profesjonelle tjenester. I Festspillenes ånd jobber vi sammen, deler kunnskap, ideer og erfaringer på tvers av tjenesteområder, bransjer, kultur og geografi.

Alle som samarbeider med PwC skal oppleve at deres relasjon med PwC hjelper dem å skape de verdiene som hver enkelt søker.

PwC ønsker å bruke samarbeidet med Festspillene i Bergen til å styrke opplevelsen av PwC sine kjerneverdier, profesjonalitet, samarbeid og lederskap. Dette er verdier som samsvarer godt med Festspillene.

Telenor

Kultur er kommunikasjon

Telenor ser på kultur som en viktig form for kommunikasjon. Gjennom vårt kulturprogram ønsker vi å skape mangfold, engasjement og nye møteplasser mellom mennesker. Telenors kulturprogram engasjerer seg lokalt og samarbeider med kulturlivet.

Telenor er samarbeidspartner med Festspillene i Bergen og ønsker lykke til med vårens program.

A7 Print

A7 Print

Festspillene i Bergen og A7-Print as har mye til felles. Først og fremst har vi lange tradisjoner i denne byen. Alt i 1933 var vi i gang med kopieringstjenester, den gangen under navnet Lyskopisentralen. I dag er vi en fargerik bedrift med et svært stort utvalg av produkter og tjenester innen visuell profilering. I likhet med Festspillene ønsker vi å fremstå som kreative og nyskapende. Her jobber grafiske designere med erfaring og blikk for detaljer. Vi har kompetanse og utstyr som gjør oss i stand til å levere den beste kvalitet.

Vi er leverandør av profilmateriell i storformat til Festspillene i Bergen. Vi setter pris på å ha en samarbeidspartner som setter høye krav til kvalitet og leveringspunktlighet. Vi setter stor pris på det kvalitetsstempelet vi føler at det er å være samarbeidspartner og leverandør til Festspillene i Bergen.

Mezzo

Mezzo: Klassisk musikk, jazz og dans på tv

Siden 1996 har Mezzo blitt den internasjonale referansen for klassisk musikk, jazz og dans på tv. Selskapet har i dag rundt 55 millioner abonnenter i 60 land, som hver måned inviteres til å utforske et bredt tilbud og bli bedre kjent med utøvende artister som deler deres lidenskap for de ulike kunstformene. Mezzo sender både konserter og forestillinger, arkivmateriale, klipp, intervjuer og dokumentarer. Mezzo Live HD tilbyr et stort utvalg live-forestillinger og -konserter knyttet til det som til enhver tid beveger seg musikkverdenen, med fokus på de største og beste internasjonale kulturinstitusjonene.

I år er Mezzo stolte av det nye partnerskapet med Festspillene og skal gjøre opptak i festivalbyen Bergen, så vel som under konsertene med Ludvig Gudim og Håvard Gimse på Lysøen og Tomter, Kam og Ihle Hadland i Troldsalen.

07000 Bergen Taxi

07000 Bergen Taxi - Bergensernes eget taxiselskap

07000 Bergen Taxi har fokus på høy service og gode bestillingsløsninger. Vi har rundt 450 taxier i drift i Bergensområdet, og er med det en av Norges største taxisentraler. 07000 Bergen Taxi er stolt samarbeidspartner av Festspillene i Bergen.

Vi tilbyr 3 enkle bestillingsmåter for alle som trenger taxi i Bergen:
(1) Last ned vår gratis bestillingsapp fra AppStore/GooglePlay eller på bergentaxi.no
(2) Bestill direkte på bergentaxi.no fra PC eller mobil
(3) Ring 07000 - vårt kundesenter er åpent 24 timer i døgnet hele året

Galleriet

Galleriet er stolt samarbeidspartner av Festspillene i Bergen

Galleriet er regnet som et av Norges flotteste kjøpesentre og befinner seg på Torgalmenningen i Bergen. Som Bergen sentrums største senter finner du de nyeste og mest oppdaterte butikkonseptene – med en spennvidde fra de største og kjente merkevarene, til unike produkter du ikke finner andre steder. Senteret har 70 butikker i de fleste bransjer, og flere hyggelige og varierte spisesteder.

Atea

Spesialister i IT-struktur

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av. Atea er stolt samarbeidspartner av Festspillene i Bergen.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI - Tyngden du trenger, til å jobbe med det du vil!

Handelshøyskolen BI er Norges ledende handelshøyskole og tilbyr en rekke studier innen økonomi- og markedsføringsfag. Vi har campuser i de fire største byene i Norge, hvor det totalt studerer over 20.000 studenter.

BI har fokus på næringslivsrelevans. Dette betyr at det studentene lærer på BI, er det behov for i næringslivet. Studentene får en relevant utdanning som gir mange jobbmuligheter.

BI er en anerkjent handelshøyskole både i Norge og internasjonal og er den eneste i Norge med trippel akkreditering. Denne utmerkelsen deles kun med 74 av over 15.000 handelshøyskoler på verdensbasis. Dette viser at BI tilbyr høy kvalitet i alle ledd.

Avinor

Skaper forbindelser som gir næring til Vestlandet

Bergen lufthavn, Flesland har mer enn 70 direkteruter til inn- og utland. Vi sender reiseglade Vestlendinger ut i verden, og er en viktig bidragsyter til næringsutviklingen i regionen. Som inngangsportal til Vestlandet ønsker vi velkommen til alt regionen har å by på. Avinor er stolt av å samarbeide med Festspillene også i år. 

BIR Bedrift AS

Vestlendingenes egen miljøbedrift

BIR Bedrift AS leverer alle tjenester innenfor avfallshåndtering i Bergen og omkringliggende kommuner. Vi kan hjelpe din bedrift med forslag til avfallsløsning, miljørapporter og elektronisk deklarering av farlig avfall.

Tesla

Offisiell leverandør av festspillbilene

Tesla Motors ble grunnlagt i 2003 av en gruppe modige Silicon Valley-ingeniører som bestemte seg for å bevise at elektriske kjøretøy kan være fantastiske.

Model S er verdens første elektriske luksus sedan og setter standarden for førsteklasses ytelse. Model S er designet fra grunnen av som en elektrisk bil, og tilbyr en enestående rekkevidde og en fantastisk kjøreopplevelse.

Med sterk lokal tilknytning i Bergen så vel som stor internasjonal bredde, er Festspillene i Bergen et naturlig midtpunkt for Tesla å være en del av.

Securitas

Vi leverer sikkerhetsløsninger

Securitas er en kunnskapsleder innen sikkerhetsløsninger og har virksomhet i mer enn 45 land i Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika. Overalt fra små butikker til store flyplasser gjør våre mer enn 280 000 medarbeidere en forskjell.

Securitas leverer sikkerhetsløsninger som er tilpasset den enkelte kundes behov. Årsaken til vår fremgang, og en hjørnestein i vår forretningsfilosofi, er kunnskap. Til årets festspill bidrar vi med vår kunnskap og gir Festspillenes frivillige og ansatte opplæring i førstehjelp. Vi bistår også i forbindelse med vaktoppdrag på Festspillenes utendørsarrangementer. Vi gleder oss til å være med på gjennomføringen av årets festspill.Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17<