Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Refusjon av billetter

Kampen mot koronaviruset betyr at årets festspill ikke kan gjennomføres slik som planlagt. Festspillene i Bergen kansellerer alle reservasjoner og refunderer kjøpte billetter. 

Vi er nå i gang med å refundere billetter. Vanlig behandlingstid for refusjon er 7 arbeidsdager, men det kan ta inntil 8 uker. Merk at fremgangsmåte varierer ut i fra hvor du kjøpte billettene dine. 

Festspillenes nettbutikk

  • Dersom du har kjøpt billettene via Festspillenes nettbutikk, tilbakeføres beløpet direkte til kortet som ble benyttet. Eventuelle ekspedisjons- og forsendelsesgebyr blir ikke refundert.
  • Du behøver ikke ta kontakt med oss eller fylle ut skjemaet under.

Billettluken i Grieghallen

  • Dersom du har kjøpt billettene i billettluken i Grieghallen, refunderer vi til kontonummeret du sender inn via skjemaet nederst på denne siden. Eventuelle ekspedisjons- og forsendelsesgebyr blir ikke refundert.
  • Vi ber om at du sender oss kontonummer så snart som mulig og innen 20. mai.
  • Det er til god hjelp for oss om du oppgir ordrenummer og/eller kundenummer i skjemaet. For papirbilletter finner du ordrenummer øverst i høyre hjørne og kundenummeret under navnet ditt. For billetter tilsendt på e-post finner du både ordrenummer og kundenummer i ordrebekreftelsen.

For billetter kjøpt i Grieghallens billettkontor:

SPØRSMÅL?

Ta gjerne kontakt via chatten, billett@fib.no eller sosiale medier. Vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid å få svar.

GAVEKORT

Utstedte gavekort får automatisk forlenget utløpsdato og er nå gyldige til 01. mai 2021.

GI DET VIDERE

Billettgaver til Gi det videre-prosjektet overføres til neste års festival.

VIL DU STØTTE FESTSPILLENE?

Alle gaver til Festspillene går til kunstneriske prosjekter i 2020 eller 2021.

Les mer om Festspillenes gaveordning her.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Du snakker nå med en chatbot. For å snakke med en festspillansatt, klikk på knappen i toppen av dette vinduet.
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?