Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 5. juni 2024

Din personlige gave til Festspillene

Støtt oss ved å gi et bidrag i dag.

Kunst- og kulturopplevelser beveger oss. De er impulser til personlig vekst og til samfunnsutvikling. Festspillenes formål er å lage en årlig festival med kunstneriske arrangementer på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. For å klare dette, trenger vi støtte fra mange ulike hold. Også du som privatperson kan bidra til å skape den årlige, positive feststemningen i Bergen by – for alle som bor her, og alle som er på besøk.

Alle gaver til Festspillene går til kunstneriske prosjekter.

Ønsker din bedrift å støtte Festspillene med en gave? Ta kontakt for mer informasjon.

Gi en gave nå

Beløpet velger du selv, vi tar imot alle bidrag med takk.

Alle som gir en gave til Festspillene i Bergen vil takkes på vår hjemmeside hvor en komplett oversikt vil være publisert. Denne oppdateres jevnlig. Det er selvsagt mulig å reservere seg mot dette, gi oss i så fall beskjed om det er ønskelig.

Du kan støtte Festspillene på følgende måter:

  • Vipps til 11159
  • Festspillenes bankkonto 1503.74.33621

Festspillene er per i dag ikke forhåndsgodkjent organisasjon med tanke på fradrag i givers skattepliktige inntekt, men vi er i prosess med Skatteetaten for å finne ut om pengegaver til oss kvalifiserer til skattefradrag.

For gaver fra kr 150.000 og oppover, kan du bli en av våre festspillkonsuler eller -ambassadører. Ta kontakt for mer informasjon.

KONTAKTPERSON

Vanja Hoff
Sponsorkoordinator og bærekraftansvarlig
Tlf: +47 90 19 19 51
E-post: vanja@fib.no

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!