Live Chat Support Software
Hotell / Konferanse / Konferanse- og møtehotell

Tilbake til resultatene
Radisson Blu Royal Hotel
Nyrenovert hotellet smakfullt innredet med et nordisk preg sentralt på Bryggen. Konferansefasiliteter og flybuss like utenfor.

Radisson Blu Royal Hotel har på nytt blitt et av Skandinavias mest prestisjefylte hotell. I mai 2012 åpnet hotellet etter to år med renovering, og alle rom, fellesarealer og møtelokaler blitt som nye.


Alle våre 342 rom er totalrenoverte i 2012, og holder en høy standard. Rommene er utstyrt med 42 tommers flatskjerm-TV, radio, gratis internett, telefon, strykejern og -brett, hårføner, minibar og safe. I tillegg er det vannkoker i alle rom, og vi tilbyr dessuten allergivennlige rom og rom for gjester med funksjonshemninger. Våre standard rom tilbyr alt en kan forvente seg av et førsteklasses hotell.

Hvis du ønsker å unne deg ekstra luksus, anbefales våre suiter og business class rom. Disse romkategoriene er blant de største og har den beste beliggenheten på hotellet. Business Class rom og suiter har bekvemmeligheter som badekåper, slippers, gratis TV og avis, Nespresso kaffemaskin, i tillegg til mulighet for sen utsjekk. 


Radisson Blu Royal Hotel er sentralt plassert i et historisk miljø på Bryggen i Bergen, der hotellet er et naturlig startpunkt for å oppleve byens kulturrikdom og serverdigheter. Kun få minutter gange fra hotellet finner du attraksjonene Håkonshallen, Mariakirken, Fløibanen og Fisketorget, samt alle shoppingsenterene ved Torgallmenningen.ARRANGEMENTER I SJARMERENDE OMGIVELSER:
 
Møter:
Konferanse- og selskapslokalet er på over 2000 kvadratmeter og ligger i første etasje. Med 21 fleksible møte- og selskapslokaler, fullt utstyrt Business center og dedikerte verter, ligger alt til rette for en vellykket konferanse. Alle rom har air-condition, og tilgang til den nyeste teknologien, inkludert  høyhastighets-internett og WIFI. Det største rommet har plass til 550 gjester, i klasserom eller på runde bord, men kan også ta i mot 800 gjester i kinooppsett eller 1200 på mottakelse . Hotellet har et stort utstillingsområde med kapasitet til over 40 utstillere.


Selskap:
Radisson Blu Royal Hotel tilbyr fullkomne omgivelser for selskap mellom 10 og 600 personer. Vårt høyt kvalifiserte personale har lang erfaring, og vi tilbyr høy standard på mat og drikke. Når det skal arrangeres større eller mindre selskaper blir menyene nøyaktig tilpasset kundens behov og økonomi.


Rom:
Alle våre nye 342 rom er spennende innredet og holder høy internasjonal standard. Vi har også allergirom og rom tilpasset funksjonshemmede. Dersom du ønsker å unne deg ekstra luksus anbefales våre suiter og business class rom. Disse romkategoriene er blant de største og har den beste beliggenheten på hotellet.


Velvære:
Vår velværeavdeling gir mulighet for rekreasjon. Her tilbys det siste innen kardiovaskulære- og kinetiske treningsapparater, sauna og tyrkisk steamrom.EN SMAK AV ITALIA OG AMERIKA:


Filini restaurant: Radisson Blu Royal Hotel er stolte av å introdusere Filini restaurant i Norge. Nøye utvalgte ingredienser fra Italia og deres mange regioner er grunnlaget for denne restaurantens utsøkte, men enkle måltider. En av kjennetegnene til Filini er bredt vinutvalg, upåklagelig service og raffinert design. Med Italienske kokker gir Filini deg en virkelig moderne matopplevelse.


Filini Bar: Filini bar er møteplassen for hotellets gjester og byens befolkning. Nyt spennende cocktails, vårt store utvalg av vin, de italienske signaturrettene og ikke minst nytrukket kaffe på Italiensk vis.


Madam Felle: Besøk Bergens intime konsertscene på Radisson Blu Royal Hotel. Madam Felle forbindes med god mat, hyggelig atmosfære og konserter av høy kvalitet. Følg med på www.madamfelle.com for konsertprogram. Madam Felle serverer retter med inspirasjon hentet fra det amerikanske kontinentet. Vår spareribs er verdenskjent.

Kontaktinformasjon
Bryggen
5003 Bergen

Tlf: 55 54 30 00
Fax: 55 32 48 08
reservations.royal.bergen@radissonblu.com
www.radissonblu.no/royalhotell-bergen
BILLETTPRISER
Dobbeltrom648,00  
Enkeltrom1295,00  
BOOKING
Del
FaceBook
Twitter
Mail
Se også


Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17<