Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
24. mai - 7. juni 2023

Anna Meredith

Kommende forestillinger:

​Ekstatisk, endeløst dansbar musikk.

Anna Meredith er en sjangerkryssende komponist og produsent som er komfortabel innenfor mange musikalske verdener: klassisk samtidsmusikk, kunst-pop, elektronika og eksperimentell rock, for å nevne noen.  

Det kritikerroste debutalbumet Varmints (2016) ble hyllet av blant andre The Wire, The Sunday Times og The Line of Best Fit – og fant sin rettmessige plass på Pitchforks liste over den beste nye musikken. Hennes andre album, FIBS (2019), mottok like gode tilbakemeldinger fra New York Times og en rekke lister over årets beste album.  

Anna Meredith har også etablert en karriere innen den klassiske musikkverden, som komponist for film, tv og teater, og står bak en rekke nyskapende prosjekter – som for eksempel Bumps Per Minute, et interaktivt stykke for radiobiler som utløses når bilene støter sammen. Hun har også skrevet musikken til albumet NUC som strykekvartetten Ligeti Quartet slipper i år.  

De siste årene har Anna Meredith jobbet med bandet sitt, som består av fire av Storbritannias ledende instrumentalister – Maddie Cutter på cello, Jack Ross på gitar, Hanna Mbuya på tuba og Sam Wilson på trommer. Live-konsertene deres er blitt omtalt som «ren begeistring» og «stormende, ekstatisk og endeløst dansbar».   

'One of the most innovative voices in British music' – PITCHFORK

Foto: Gem Harris


 • Musikk

Arena

Varighet

​1 t

Billetter

Ordinær: 350
Under 30 år/student: 200
Honnør: 315
FiB Fordel: 245
BT Fordel: 262

Kjøp billett

Medvirkende

  • Anna Meredith elektronikk, keyboard, klarinett, perkusjon, vokal
  • Jack Ross gitar, vokal  
  • Hanna Mbuya tuba, vokal 
  • Maddie Cutter cello, vokal 
  • Sam Wilson trommer, vokal 

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!