Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

hei kalas

Fornøyelser
Musikk Familie
Tidligere arrangement:

​​Underfundig musikk om alle store og små ting i verden som er verdt å gruble over.

​Det handler om de store spørsmålene: Hvorfor gjør det vondt å spise iskrem altfor fort, eller når den du er glad i reiser bort? Hvorfor er verdensrommet uendelig og hvorfor står alt det gode på øverste hylle sånn at man ikke rekker opp?

Alt som gjør deg glad, trist eller full av spørsmål er tema i hei kalas’ musikk, og sammen med publikum undrer de seg over alt mellom himmel og jord. 

Med tekster som både barn og voksne kan kjenne seg igjen i, formidler hei kalas fine og rare små historier om dagligdagse ting og alt det man tenker på og opplever. Vi blir aldri for gamle til å lure på hvorfor alt er som det er. 

hei kalas består av Heidi Marie Vestrheim, Annikken Theodorsen og Roy Ole Førland. Debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» kommer i august, men allerede under Festspillene får du en forsmak. Trioen tar med seg flere gjester på scenen og feirer ny musikk med en durabelig konsert. Blant låtene på platen er Stygge dyr, der artistene slår et slag for alle de ikke-fullt-så-søte dyrene som ingen synger om. 

Foto: Jan Khür

Tilgjengelig minst 30 dager etter første sending. Denne tjenesten tilbys av Festspillene i Bergen. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO (tono.no). Uautorisert fremføring eller kopiering er ulovlig.

Arena

Varighet

​40 min

Anbefalt alder

4+

Medvirkende

  • Heidi Marie Vestrheim gitar, vokal 
  • Annikken Theodorsen vokal, trekkspill
  • Roy Ole Førland vokal, keyboard, data
  • Stig Sandbakk-Lundblad gitar, vokal
  • Sigmund Vestrheim trommer
  • Alvin Vestrheim bass

Støttet av

Kavlifondet

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?