Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
24. mai - 7. juni 2023

JUNO

Kommende forestillinger:

​Leken, drivende jazz- og hiphop-hybrid.

JUNO utforsker grenseområdet mellom improvisasjon og faste rammer. I en uvanlig besetning med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer får musikken et karakteristisk preg. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og eksplosiv snakkende vokal.  

Det unge bandet med fem medlemmer har alt etablert seg som solide live-musikere, og har spilt flerfoldige konserter og festivaler over hele kontinentet. 

Debutalbumet Young Star fra 2020 fikk gode anmeldelser fra norsk og utenlandsk presse, og nå er de aktuelle med nytt album: Myriad Path som slippes i vår. Ifølge forhåndsomtaler blir det en enda mer eventyrlysten side av bandet.   

«JUNO eksemplifiserer de nye generasjonenes frihet fra enhver form for «regler», og innlemmer ekstremer som tidligere ville blitt sett på som ting som ikke burde ha noe med hverandre å gjøre. Hip hop, sjelfulle vokalharmonier, voldsom frijazz, pop, postrock i et enkelt måltid? Hvorfor ikke?» – JAZZWISE

Foto: Markus Nymo Foss


 • Musikk

Arena

Varighet

​1 t

Billetter

Ordinær: 310
Under 30 år/student: 200
Honnør: 279
FiB Fordel: 217
BT Fordel: 232

Kjøp billett

Medvirkende

  • JUNO
  • ​Thea Ellingsen Grant vokal 
  • Malin Dahl Ødegård vokal 
  • Mona Krogstad tenorsaksofon 
  • Georgia Wartel Collins kontrabass
  • Ingvald Vassbø trommer 

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!