Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Klangphonics

Festallmenningen

Fornøyelser
Musikk Ute Gratis
Neste arrangement:
  • Gratis
  • Gratis

​Tekno og house møter det akustiske.

Siden debuten i fjor har teknotrioen Klangphonics satt sitt preg på en musikkscene som er i ferd med å komme til hektene igjen etter pandemien.

Uten muligheten til å opptre live, brukte trioen sosiale medier for å nå ut til gamle og nye publikummere. Videoene deres, hvor de spiller tekno- og house-låter med akustiske instrumenter, har blitt sett av flere millioner mennesker, og i løpet av de siste månedene har de bygget opp en solid fanskare i sosiale medier.

Nå kan Klangphonics endelig ta med seg sin særegne form for live tekno-musikk rundt omkring i Europa og til Festspillene i Bergen. Her møter det akustiske det elektroniske, konserten møter nattklubben, og produsenten møter bandet. Resultatet er et naturlig, organisk lydbilde som samtidig ivaretar energien man forbinder med deep house og melodisk teknomusikk.

Foto: Robert Hagaff


Arena

Varighet

​30 min

Medvirkende

    • ​Maxl Walmsley Pledl gitar, synther, produksjon
    • Ben Kopfnagel trommer og perkusjon
    • Marcus Zunic synther, saksofon, perkusjon 

Muliggjort av

Grieg Foundation

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?