Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Monster Colours

Fornøyelser
Ute Familie
Tidligere arrangement:

Fantasirike finurligheter og lek for alle på Festspillplassen.   

​Det blir yrende liv i sprudlende farger når Tombs Creatius forvandler Festspillplassen til en lekeplass utenom det vanlige. Det katalanske kompaniet var å finne på Festspillene med The Trip i 2018, og er tilbake med en samling spill og leker som vekker nysgjerrigheten og tøyer fantasiens grenser. Her kan du teste hvor god du er på å løse puslespill og bruke koordinasjonsevnene dine mens du bryner deg på håndlagde spill for alle aldre og ferdighetsnivå. 

Monster Colours er illustrert av Carles Porta, plastikkunstner, grafisk designer og animatør. Prosjektet ble laget på bestilling fra Costa Ricas International Festival of the Arts, og er like mye en samling kunstverk som en lekeplass med rom for kreativ utfoldelse. Siden oppstarten har Monster Colours gledet barn i alle aldre i land som Spania, Frankrike og Belgia.  


Informasjon

​Ved regn/dårlig vær blir lekeplassen flyttet til Jernbanestasjonen i Bergen.


Arena

Timeplan

Lekene er åpen: 
12:00-15:00 
16:00-19:00​

Billetter

Gratis

Anbefalt alder

0–99

Medvirkende

  • Toni Tomàs ide, design  
  • Carles Porta illustrasjon
  • Tombs Creatius produksjon, håndverk​

STØTTET AV

  • Grieg Foundation
  • Kavlifondet

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?