Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
24. mai - 7. juni 2023

Nils Bech

Tidligere forestillinger:

 • Kalenderikon
  Lokasjonikon
  KODE, Permanenten
  Inkludert i inngangsbillett på Kode
 • Kalenderikon
  Lokasjonikon
  KODE, Permanenten
  Inkludert i inngangsbillett på Kode

​​Intime opptredener i Ida Ekblads utstilling.

Under årets festspill opptrer Nils Bech med dansere fra Nasjonalballetten på Den Nationale Scene. Til forestillingen på DNS har billedkunstner Ida Ekblad laget kunstneriske elementer, og i samme periode har hun også utstilling på Kode. Ekblad og Bech har lenge jobbet tett sammen, noe Interview Magazine også dokumenterte for over ti år siden:  

«In the case of Norwegian artists Nils Bech and Ida Ekblad, collaboration is more of a friendship between two people whose fitful lives never stop being art.»

Tidligere har Nils Bech opptrådt på Vigelandsmuseet, og nå står Kodes Permanenten for tur, midt blant Ida Ekblads skulpturelle verk. Med korte akustiske soloopptredener kan du oppleve Nils Bech i utstillingsrommene i Permanenten.

Foto: Benjamin Huseby

Informasjon

Inngang med billett til Kode kunstmuseer. Minikonsertene har ingen ekstrakostnad, og det er heller ikke mulig å kjøpe billett kun til disse.

 • Musikk
 • Utstilling
 • Gratis

Arena

Varighet

​15 min

Medvirkende

  • Nils Bech vokal​

I samarbeid med

Kode

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!