Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Nils Frahm

Forstyrrelser
Musikk
Tidligere arrangement:

​Hypnotiserende nyklassisk fra Berlin. 

Den Berlin-baserte komponisten, studioartisten og pianisten Nils Frahm spilte i Korskirken under Ekkofestivalen i 2014, og sies å lage minimalisme for de store følelsene.
Fjorårets album All Melody fikk anmeldere verden over til å ta store ord i bruk, og Frahm er i vår på en Europa- og USA-turné med en rekke utsolgte arenaer. På Store Scene i Oslo i fjor var det tilløp til knuffing om de beste plassene, og konserten endte med stormende jubel og trampeklapp.
Bortimot alle beskrivelser av Nils Frahm nevner at musikken hans er inspirert av ulike verdener. Han har spilt piano siden barndommen, og fordypet seg i stilen til fortidens klassiske pianister og komponister i vår egen tid før han staket opp sin egen vei som komponist. I dag regnes han som en av de fremste og mest populære ny- eller postklassiske artistene, med musikk som inneholder elementer fra både klassisk og elektronika.
Lydbildet er gjennomgående vakkert, melodiøst og hypnotiserende. Frahm tilfører den klassiske musikken nye ideer, følelser og drømmeaktige kvaliteter som har resultert i millioner av strømminger og dedikerte fans i mange ulike grupper.
«Enkelte plater er rom ein kan stige inn i, og leve i. Det er berre å kople på høyretelefonane og late att auga, så er du der.»
– DAG OG TID OM ALL MELODYInformasjon

​Obs! I Festspillenes programkatalog står det at denne konserten skjer lørdag 25. mai. Det er feil, og korrekt dato er fredag 24. mai. 


Foto: Alexander Schneider. Foto, øverst: Manuel Wagner

Arena

Varighet

​2 t

Billetter

  • Ordinær: 250/400/490
  • Honnør: 225/360/441
  • Under 30 år: 190
  • FiB Fordel t.o.m. 11. mars: 175/280/343
  • FiB Fordel f.o.m. 12 mars: 200/320/392


Kjøp billett

Medvirkende

    • ​Nils Frahm instrumenter

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?