Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
24. mai - 7. juni 2023

OperaPub

Tidligere forestillinger:

 • Kalenderikon
  Lokasjonikon
  Kulturhuset, Hovedsal
  Gratis

​Uhøytidelig OperaPub i festspillutgave.

Visste du at Festspillenes «mor» var operasangeren Fanny Elsta (1899–1978)? Hun fikk dessverre aldri besøkt Kulturhuset, men du skal ikke se bort fra at hun er med i ånden på Bergen Nasjonale Operas populære og uhøytidelige OperaPub, der amatører og profesjonelle opptrer sammen. 

I Hovedsalen i Kulturhuset kommer du tett på sangerne i uformelle omgivelser. På OperaPuben er solistene lokale amatører og profesjonelle sangere, studenter, korister og av og til også gjestende operastjerner.  

Det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her, og du kan ta en titt på tidligere opptredener på OperaPubens YouTube-kanal.  

Foto: Monika Kolstad

Informasjon

Ønsker du selv å entre scenen? Gjerne med en arie, en duett eller hva med et musikal-nummer? Bergen Nasjonale Opera stiller med proff pianist som kan øve med deg/dere i forkant samme kveld i konsertlokalet. Kontakt kunstnerisk koordinator Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i forveien hvis du vil opptre.

 • Musikk
 • Gratis

Arena

Varighet

​1 t

Medvirkende

  • Ellena Hale piano
  • Tor Erik Seime Pettersen piano
  • Artister presenteres på scenen

I samarbeid med

Bergen Nasjonale Opera 

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!