Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Peaches

Forstyrrelser
Musikk
Neste arrangement:

​Ikonisk artist inviterer til feiring av legendarisk album.

​Peaches er en kanadisk musiker, produsent, regissør, billedkunstner og performancekunstner. I 2000 slapp hun det banebrytende albumet The Teaches of Peaches, en ikonisk utgivelse som siden har havnet på mang en kredibel liste over årets/tiårets/århundrets beste album.  

I år legger Peaches ut på en jubileumsturné for platen, som blant annet inneholder hiten og «signaturlåten» Fuck the Pain Away. I Grieghallen fremføres The Teaches of Peaches i sin helhet, på hennes eksplosive, fengende og oppslukende vis. 

Peaches er grenseoverskridende på mange måter: Musikken hennes blander sjangre som hip hop, punk rock og elektronisk musikk, og tar for seg temaer som kjønnspolitikk, aldersdiskriminering og seksuell identitet. Med sin lek med og sitt fokus på kjønnsidentitet og seksualitet, er Peaches blitt et kultsymbol innen populærkulturen. 

Gjennom sin lange karriere har hun jobbet og turnert med band og musikere som Yoko Ono, M.I.A., Kim Gordon, R.E.M.og Queens of the Stone Age. Musikken hennes er også blitt brukt i filmer og TV-serier som The Handmaid's Tale, Sex Education, This Way Up, Mean Girls og Lost in Translation.

Foto: Hadley Hudson

InformasjonArena

Varighet

​1 t 30 min

Billetter

Ordinær: 250/450/550
Honnør: 225/405/495
Under 30 år: 190
FiB Fordel t.o.m. 13. april: 175/315/385
FiB Fordel f.o.m. 14. april: 200/360/440
BT Fordel: 187/337/412

Kjøp billett

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?