Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Pepe & Speedy

Fornøyelser
Musikk Familie
Tidligere arrangement:

​En musikalsk reise med gitar, saksofon og pepefon. ​

Hvem har sagt at en klarinett bare kan brukes til å blåse i? Og at instrumentbager ikke hører hjemme på en scene? Ypperlige perkusjonsinstrument begge deler! Jazzmusikerne Christoph Pepe Auer og Manfred «Speedy» Temmel leker seg med gitarer, klarinetter, saksofoner og andre saker når de utforsker lyd, rytmer og melodier. De har til og med skapt et helt nytt instrument: Pepefon!

Musikken varierer fra fartsfylt sigøynermusikk til melodiske sanger, groovy rytmer og svingende vals – egenkomponert så vel som utdrag fra pop, jazz og den klassiske verden. Med spilleglede og kreativitet inviteres publikum med på en interaktiv musikalsk opplevelse.

Informasjon

​Konserten kl 13:00 er dessverre avlyst. De som har kjøpt billett vil bli kontaktet med tilbud om å bytte til konserten kl 12:00 eller få refundert billettene sine.


Foto: Julia Wesely

Arena

Varighet

40 min​

Billetter

  • Ordinær: 150
  • Barn: 100​

Kjøp billett

Anbefalt alder

6+

Medvirkende

  • Christoph Pepe Auer pepephon, klarinetter, saksofon
  • Manfred Temmel gitar
  • Sigrid Reisenberger regi
  • Lilian Genn konsept, dramaturgi​

STØTTET AV

  • Grieg Foundation
 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?