Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Saurus

Fornøyelser
Ute Familie
Tidligere arrangement:

​Trodde du at dinosaurene var utryddet? Tro om igjen.

​Med gateteateret Saurus får publikum nærkontakt med forhistoriske giganter i reell dinostørrelse, helt uten risiko for å bli spist. Håper vi, da! De er nemlig ganske sultne.

Det nederlandske teaterkompaniet Close-Act spesialiserer seg på gateteater som kommer svært tett på publikum. Forestillingen utspiller seg mellom, over og midt iblant tilskuerne. Artistene i de avanserte kostymene ønsker å viske ut skillet mellom virkelighet og det umulige og at publikum i alle aldre lar seg rive med når de musikkelskende kjempene inntar folkemengden med rungende brøl. Hold fast på iskremen og se opp for nysgjerrige snuter og vaiende haler!


Foto: Tonny Presser

Arena

Varighet

45 min

Billetter

Gratis

Anbefalt alder

3+

STØTTET AV

  • Grieg Foundation
  • Kavlifondet​
 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?