Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
24. mai - 7. juni 2023

Sei Selina

Festallmenningen

Tidligere forestillinger:

 • Kalenderikon
  Lokasjonikon
  Torgallmenningen, Festallmenningen
  Gratis

​En smeltedigel av nysoul, rock og country.

Sei Selinas karriere skjøt fart på rekordtid i fjor, da hun varmet opp for Auroras sommerturné, vant Spellemann for beste musikkvideo og ga ut sin debut-EP.  

Inspirert av sine røtter fra Sierra Leone, moderne synther og historiefortelling lager Sei Selina myk, soulfylt musikk i popformat. I barndomshjemmet besto lydsporet av vestafrikansk musikk mikset med vokalkjempene Aretha Franklin og Nina Simone, og låtene på utgivelsen Him or Her er en smeltedigel med elementer fra neosoul, rock og country.  

Hun har skrevet musikk siden før tenårene, og er kjent for smidig sjangerveksling og poetiske tekster. Det er noe ungdommelig og eldgammelt som fanges på samme tid i musikken hennes. I egne låter gir hun rom for skamfulle følelser og har også kalt musikken sin for frigjøring av indre konflikter. I det kommende prosjektet dykker Sei Selina dypere inn i alt-pop sjangeren i singer-songwriter stil.  

«Det har vært en så naturlig prosess, hvor låtene bare plutselig har kommet. Litt som oppkast. Du aner ikke hvilken farge det er før du går inn i studio,» har hun uttalt til D2.

Foto: Niels Windfeldt


 • Musikk
 • Ute
 • Gratis

Arena

Varighet

​30 min

Medvirkende

  • Sei Selina vokal
  • Øvrige medvirkende annonseres senere

Muliggjort av

​Grieg Foundation

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!