Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 05. juni 2019

Syng med Bergen Domkor

Forbindelser
Musikk
Tidligere arrangement:

​Singalong under gudstjenesten i Domkirken.

Har du en messesanger i magen? Søndag 02. juni kan du bli med i et forsterket folkekor, når Bergen Domkor leder an i en Missa Brevis (latin for «kort messe») av Mozart.  

I Bergen domkirke blir messen fremført som en del av gudstjenesten, med Bergen Domkor, strykeorkester – og alle som har lyst til å synge med. I forkant av gudstjenesten blir det fellesøving i Domkirken kl 10:00, men du kan også troppe direkte opp og stemme i når første sats begynner med Kyrie. Her er det rom og plass til alle stemmer. Gratis noter finner du på www.fib.no/syngmed

Wolfgang Amadeus Mozart var bare 12 år gammel da han skrev Missa Brevis nr. 1 i G-dur, og dette er den tidligste av hans messer som har overlevd. 

Foto: Eirik Kjøde Ødegaard

InformasjonArena

Varighet

​1 t 20 min

Billetter

Gratis

Medvirkende

  • Bergen Domkor
  • Kjetil Almenning dirigent​

Musikk av

  • Mozart

Verk

  • Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)
    Missa Brevis nr. 1 i G-dur, KV49

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?