Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 05. juni 2019

Syng med Bergen Domkor

Forbindelser
Musikk
Neste arrangement:
  • Gratis

​Singalong under gudstjenesten i Domkirken.

Har du en messesanger i magen? Søndag 02. juni kan du bli med i et forsterket folkekor, når Bergen Domkor leder an i en Missa Brevis (latin for «kort messe») av Mozart.  

I Bergen domkirke blir messen fremført som en del av gudstjenesten, med Bergen Domkor, strykeorkester – og alle som har lyst til å synge med. I forkant av gudstjenesten blir det fellesøving i Domkirken, men du kan også troppe direkte opp og stemme i når første sats begynner med Kyrie. Her er det rom og plass til alle stemmer. Gratis noter finner du på www.fib.no/syngmed

Wolfgang Amadeus Mozart var bare 12 år gammel da han skrev Missa Brevis nr. 1 i G-dur, og dette er den tidligste av hans messer som har overlevd. 

Foto: Eirik Kjøde Ødegaard

Arena

Varighet

​1 t 20 min

Billetter

Gratis

Medvirkende

  • Bergen Domkor
  • Kjetil Almenning dirigent​

Musikk av

  • Mozart

Verk

  • Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)
    Missa Brevis nr. 1 i G-dur, KV49

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot

Lukk