Del opplevelsen

Tre modige mennesker har sagt ja til å gå på Festspillene med noen de ikke kjenner fra før!

Tidligere i år hadde folk muligheten til å søke om å delta på et arrangement under Festspillene og samtidig stifte et helt nytt bekjentskap. Tre modige mennesker - Marlene (26), Rasa (55) og Naeem (54) - har sagt ja til å gå på Festspillene med noen de ikke kjenner fra før!

Deltagerne er nå valgt og det er ikke lengre mulig å søke.

Bli bedre kjent med Marlene, Rasa og Naeem.

Marlene skal se Peer Gynt

Marlene (26) har tidligere hatt gode opplevelser med å finne nye venner på utradisjonelle måter, og mener at vi burde ha lavere terskel for å bli kjent med nye mennesker.

Rasa skal dra på festspillutstillingen på Bergen Kunsthall 

Rasa (55) flyttet fra Litauen til Norge for ti år siden. Hun elsker Bergen og benytter flittig kunst- og kulturtilbudet i byen, og vil gjerne møte noen hun kan dele opplevelsene med.

Naeem skal se Sheku Kanneh-Mason og Isata Kanneh-Mason 

Naeem (54), også kjent som gatekunstneren Nimi, elsker å møte nye mennesker og få nye perspektiver. Under Festspillene skal han gå på konsert med noen han aldri har møtt før.

De som har blitt valgt ut får delta på arrangementet som Marlene, Rasa og Naeem har sett seg ut.

Rasa, Marlene og Naeem vet ikke på forhånd hvem de skal møte. En fotograf vil filme dem når de møtes på festspillarrangementet, og det lages en video som vil kunne brukes i Festspillenes sosiale medier og nettside.

Har du spørsmål kan du kontakte kommunikasjonsmedarbeider Donia Lina Nilsen på donia@fib.no.