Foto: Thor Brødreskift

Billettinformasjon

For spørsmål om billettkjøp, kontakt Festspillene her:
E-post: billett@fib.no
Telefon: 55 21 06 30
Du kan også få hjelp via chatten på fib.no.

Åpningstider

Telefon

Billettelefonen er åpen mellom 10:00 og 19:30 alle dager under Festspillene. 

Billettpriser og tilbud

Ordinær

Ordinære priser oppgis på hvert enkelt arrangement. 

Student eller under 30 år

Er du under 30 år på arrangementsdagen, betaler du maks 200 kr per billett på alle arrangement. Under 30-prisen gjelder på alle arenaer og for alle prisklasser.

Barn

Under 30-prisen gjelder også for barn, men på enkelte barne- og familiearrangement finnes det en egen barnepris til maks 100 kr. Barnepris gjelder t.o.m. 15 år.

Noen arenaer og arrangement har egne bestemmelser for babyer i salen. Les mer på fib.no/arenaer eller se det enkelte arrangementet. En må løse billett til små barn selv om de skal sitte på en voksens fang.

Den Nationale Scene har egne bestemmelser for babyer i salen. Les mer her.

Kulturhuset opererer med vergeordning for alle late-night konsertene.

Honnør

Er du over 67 år eller har Trygdekontorets honnørlegitimasjon får du 10 % rabatt per billett.

FiB Fordel

Som FiB Fordel-medlem får du 30 % rabatt på fire ordinære billetter per arrangement. Du kan kjøpe FiB Fordel medlemskap her.

BT Fordel

Bergens Tidende er en av Festspillenes hovedsamarbeidspartnere. Som abonnent av avisen, for deg som har BT Fordel, gir vi deg rabatt på utvalgte arrangement. Du kan kjøpe inntil to rabatterte billetter per arrangement per BT-abonnement. Les mer om BT Fordel her.

Grupper

Grupper over 10 personer får 10 % rabatt på billetter.
Gruppebilletter bestilles via billett@fib.no

Ledsagerbillett og rullestolplasser

Festspillene tilbyr gratis ledsagerbillett. Gratis ledsagerbillett er tilgjengelig på nett, i Festspillenes billettbod i festivalperioden, eller ved å kontakte Festspillene via telefon, e-post eller chat. Gyldig ledsagerbevis må kunne fremvises på arena.

Festspillene benytter rundt 30 forskjellige arenaer. Noen av disse er svært gamle, og/eller har tidligere vært privatboliger. Derfor er dessverre ikke alle arenaer like godt tilrettelagt for personer med funksjonsvariasjoner. Se våre arenasider for informasjon om tilgjengelighet. 

Rullestolplasser til Grieghallen og til Store Scene på DNS kan du bestille via denne lenken eller ved å kontakte Festspillene via telefon, e-post eller chat.

Aktivitetskortet for barn og unge

Innehavere av Bergen kommunes Aktivitetskort for barn og unge gis gratis adgang med følge. Billetter kan tas ut i Festspillenes billettbod på Torgallmenningen.

Festspillenes partnere

Din sponsorkontakt i din bedrift vil kunne svare deg på om du har rett på rabatterte billetter og hvilke arrangementer dette gjelder for. Sponsorkontakten vil eventuelt også gi deg en rabattkode som må benyttes for å kjøpe rabatterte billetter på nett. 

Les mer om våre partnere her.

Tilbakemeldinger

Er det noe du vil dele med oss i forbindelse med kjøp av billetter eller din opplevelse på et av Festspillenes arrangement, kan du kontakte oss på billett@fib.no

Bedrift som vil prøve ut Festspillene?

Festspillene i Bergen gir unike muligheter for samlende opplevelser sammen med kunder eller ansatte. Bedriftspakken vår er et spesialtilbud til bedrifter som ønsker å prøve ut Festspillene som en arena for kunde- eller ansattpleie.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev?