Sara Parkman. Foto: Fredrika Eriksson

Festspill i alle etasjene på Kulturhuset

  • Hjem
  • Festival
  • 2020-og-tidligere
  • Artikler
  • Festspill I Alle Etasjene På Kulturhuset

I Kulturhuset i Bergen blir det festspillstemning fra morgen til kveld under Festspillene i Bergen 2023.

Kulturhuset går over fire etasjer og inneholder tre scener, tre barer, restaurant, galleri, møtelokaler, kontorer og en stor takhage med servering.

Gjennom hele festivalperioden blir det lave skuldre, store smil og mengder med musikk og moro i Kulturhuset.

Her kan du få med deg musikkopplevelser av svært variert art; alt fra estisk folkesang og islandsk psych-pop til amerikansk harpelooping og OperaPub står på programmet. Kulturhuset huser også årets ordskifteprogram.

Konserter på Kulturhuset

Fra torsdag 25. mai til og med søndag 4. juni er det daglige konserter på Kulturhuset.

Du kan blant annet høre svenske Sara Parkmans uvanlige og utradisjonelle tilnærming til svensk folkemusikk, nye nordiske slagverksstemmer og ikoniske verk i Nordic Beat, Kim Myhr og et stjernelag av musikere som fremfører hans seneste, kritikerroste album Sympathetic Magic eller leken og drivende jazz- og hiphop-hybrid fra det norske bandet JUNO.

Se det fulle programmet for konsertene på Kulturhuset her.

Ordskifter på Kulturhuset

Fra torsdag 25. mai til og med mandag 5. juni kan du få med deg en variert bukett av ordskifter på Kulturhuset. Du kan komme tett på artister og kunstnere som Lise Davidsen eller Nils Bech i intervjuer på scenen, eller lære mer om festspillkomponisten Anne-Marie Ørbeck i en panelsamtaler. Det blir kulturdebatt og -foredrag om tilgjengelighet og mangfold i kulturlivet, den vestlige kanon, gamle kulturdebatt-tema og spillkritikk, og det blir samtaler med filmpremierer. Ordskifteprogrammet byr på samfunnsaktuelle, kulturrelaterte ordskifter med noe for alle. Gratis inngang. Se oversikt over alle ordskiftene her.

Festspillbaren

Hele Kulturhuset er stedet for å møtes før eller etter en festspillforestilling.

Vel møtt til begivenhetsrike festspilldager på Kulturhuset!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev?