hei kalas!

  • Hjem
  • Festival
  • 2020-og-tidligere
  • Artikler
  • Hei Kalas!

Hvorfor vil noen seile i et badekar helt til Australia, og hvorfor står alle godsakene på øverste hylle, slik at en ikke rekker opp?

hei kalas! er en gruppe som undrer seg over de store og små tingene vi alle tenker på og opplever i hverdagen. Gjennom tekstene formidler trioen helt dagligdagse situasjoner på en måte som både barn og voksne kjenner seg igjen i. Sangene er kanskje myntet på de yngste, men hei kalas! mener at barn og voksne er opptatt av det samme, bare i litt forskjellig skala. Gjennom fine og rare små historier formidler gruppen det som engasjerer dem mest; undringen/forbauselsen over at alt er som det er.

I hei kalas! finner vi tre erfarne musikere: Annikken Theodorsen,  Roy Ole Førland og Heidi Marie Vestrheim. Trioen kan dessuten avsløre at de for festspill-anledningen har utvidet besetningen til seks stykker.

“Alle syng om hest og hund og katt / Om søte små kvalpa, pakka inn i vatt / Men ingen syng om kloakkdyra / Kloakkdyr er bra / Stygge dyr hipp hurra”

- hei kalas! - 'Stygge dyr'

Les Festspillenes intervju med Heidi Marie Vestrheim fra hei kalas! her

hei kalas! var også snille og lagde en spilleliste til oss i anledning opptredenen på Festspillene. Den kan nytes av både barn og voksne, og er skreddersydd for lange bilturer der stemningen trenger å opphøyes.Sjekk hei kalas! sin spilleliste HER

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev?