Over en million påbegynte strømminger

  • Hjem
  • Festival
  • 2020-og-tidligere
  • Artikler
  • Over En Million Påbegynte Strømminger
18. september 2020

Årets festspill har allerede nådd mange digitale publikummere, og du kan fremdeles se over 25 forestillinger på fib.no.

Festspillene i Bergen 2020 besto for det meste av konserter og forestillinger formidlet via tv- eller pc-skjerm hjemme hos publikum. På sensommeren nådde antallet påbegynte strømminger over en million, fra 122 land, og tallet vokser fortsatt.

– Selv om strømmetall ikke lar seg sammenligne med billettsalg eller besøkstall, er vi henrykte over og takknemlige for den overveldende responsen fra publikum, sier festspilldirektør Anders Beyer.

Med et digitalt festspill var det mulig å utvide festivalperioden langt utover de 15 dagene i månedsskiftet mai/juni, og alle arrangement var publisert i minst en måned. Fortsatt er over 25 konserter, forestillinger og debatter gratis tilgjengelig på fib.no utover høsten.

– Årets festspill er helt gratis for publikum, og et unikt engangstilfelle diktert av de spesielle forholdene våren 2020. Jeg håper folk utnytter tilbudet til siste sekund, og få med seg alle de fantastiske artistene som opptrådte på Bergens tradisjonsrike arenaer, sier festspilldirektøren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev?