Torbjørn Harr leder studentenes festspillkveld

  • Hjem
  • Festival
  • 2020-og-tidligere
  • Artikler
  • Torbjørn Harr Leder Studentenes Festspillkveld
12. mars 2015

– Jeg gleder meg til å møte bergensstudentene og kanskje åpne noen dører, sier Thorbjørn Harr, som er konferansier når Festspillene i Bergen inviterer til Vibber 19. mars.

Mellom tv-opptak i USA, konsertturné med debutplate og forberedelser til festspillforestillingen Kafka, feat. Röyksopp, tar skuespiller Thorbjørn Harr turen til Logen teater og Vibber 19. mars.

Aha-opplevelser– Det er gøy å være med på et arrangement som presenterer så mye forskjellig, og som kanskje kan gi folk en aha-opplevelse og appetitt på nye ting, sier Harr, som under Festspillene spiller på de humoristiske sidene ved Franz Kafka sammen med Röyksopp.

Når han kommer til Festspillenes eksklusive studentarrangement 19. mars, er det for å introdusere et fullspekket program med smakebiter fra festspillprogrammet og innslag fra en rekke studentorganisasjoner.  Her kan man blant annet oppleve forfatter Erlend Nødtvedt i samspill med musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester, Nils Økland med Sigbjørn Apeland, Peter Herresthal med Ingrid Andsnes og Miss Tati med bandet Sherpa. Man møter også en rekke kor, sangeren Tora Augestad og dansere fra Carte Blanche.  

KjærlighetstemaI løpet av kvelden blir det både film, radiosending, bingo og debatt. Forfatter Hanne Ørstavik diskuterer erotikk og porno med blant andre sexolog Thore Langfeldt, og leser opp tekster som inngår i festspillforestillingen EROS.Kjærlighetstema er også utgangspunkt for flere av kunstprosjektene som studenter fra Kunst- og Designhøgskolen presenterer i Logen denne kvelden. 

Vibber arrangeres for niende gang og studentbeviset er inngangsbilletten.

I samarbeid med Statoil, Hulen, Det Akademiske Kvarter, Studentersamfunnet, Studentradioen i Bergen, Kulturstyret, Aktive Studenters Forening, Bergen Filmklubb, We Are Borg, Griegakademiet, Noroff, Kronbar, Backline/ NHHS og Kunst- og Designhøgskolen i Bergen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev?