Etter Endringer I Programmet, Vil Urpremieren På The American Moth Åpne Festspillene I Bergen 2021. Foto: Annika Ostwald/Winter Guests

Oppdatert program finner du på fib.no

  • Hjem
  • Festival
  • 2021
  • Artikler
  • Oppdatert Program Finner Du På Fib.No
18. april 2021

Koronasituasjonen fører til en rekke endringer i tidligere annonsert program.

Årets festspill vil bestå av arrangement på Bergens vakre arenaer, med så mange publikummere vi har lov til å ha i salen, og mellom 20 og 30 billetterte digitale arrangement.

Helt siden i høst har Festspillene i Bergen lansert artister og forestillinger som var planlagt til årets festspill etter hvert som de ble klare, selv om vi var klar over at det kunne bli både små og store endringer i programmet. Vi ønsket å vie ekstra oppmerksomhet til våre fantastiske artister i en svært utfordrende periode i deres karriere.

Nå er festspillperioden nært forestående, og det er blitt klart at mange utenlandske artister ikke vil kunne opptre i Bergen som planlagt. Andre arrangement kan ikke gjennomføres av andre årsaker. Mange av disse vil bli flyttet til fremtidige festspill. Vi oppdaterer programmet kontinuerlig med nye, utsatte og avlyste arrangement.

fib.no/program vil du hele tiden finne det sist oppdaterte og bekreftede programmet for årets festspill. For å skape minst mulig ulemper for publikum ved eventuelle avlysninger/utsettelser av arrangement, avventer vi fortsatt med å legge billetter ut for salg. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev?