Del opplevelsen

Kan du tenke deg å dele en opplevelse på Festspillene med noen du ikke kjenner?

I år har du muligheten til å delta på et arrangement under Festspillene og samtidig stifte et helt nytt bekjentskap. Tre modige mennesker – Marlene (26), Rasa (55) og Naeem (54) – har sagt ja til å gå på Festspillene med noen de ikke kjenner fra før! Kanskje det er deg? Meld din interesse i skjemaet nederst i saken.

Hvem vil du dele opplevelsen med?

Vil du se Peer Gynt sammen med Marlene?

Marlene (26) har tidligere hatt gode opplevelser med å finne nye venner på utradisjonelle måter, og mener at vi burde ha lavere terskel for å bli kjent med nye mennesker.

Vil du dra på festspillutstillingen på Bergen Kunsthall med Rasa?

Rasa (55) flyttet fra Litauen til Norge for ti år siden. Hun elsker Bergen og benytter flittig kunst- og kulturtilbudet i byen, og vil gjerne møte noen hun kan dele opplevelsene med.

Vil du se Sheku Kanneh-Mason og Isata Kanneh-Mason med Naeem?

Naeem (54), også kjent som gatekunstneren Nimi, elsker å møte nye mennesker og få nye perspektiver. Under Festspillene skal han gå på konsert med noen han aldri har møtt før.

De som blir plukket ut får delta på arrangementet som Marlene, Rasa og Naeem har sett seg ut, og må være tilgjengelig når det skjer i Bergen i perioden onsdag 22.–fredag 24. mai.

Rasa, Marlene og Naeem vet ikke på forhånd hvem de skal møte. En fotograf vil filme dere når dere møtes på festspillarrangementet, og det lages en video som vil kunne brukes i Festspillenes sosiale medier og nettside.

Vil du dele en opplevelse med Marlene, Rasa eller Naeem?

Her sender du inn din søknad om å delta og dine kontaktdetaljer. Du vil motta en bekreftelse med kopi av informasjonen du har sendt inn til epostadressen du har oppgitt. Hvis du ikke har fått en slik bekreftelse, ta kontakt med kommunikasjonsmedarbeider Donia Lina Nilsen på donia@fib.no. De som plukkes ut, kontaktes for nærmere avtale.