Del opplevelsen

Slik gikk det da Marlene (26), Rasa (55) og Naeem (54) delte opplevelsen med en de ikke kjente fra før.

Tre modige mennesker – Marlene (26), Rasa (55) og Naeem (54) – sa ja til å gå på Festspillene med noen de ikke kjenner fra før.

Alle kunne søke om å dele opplevelsen med en av disse tre, og slik stifte et nytt bekjentskap og få med seg et arrangement på årets festspill.

Mange søkte – og nå kan du se hvordan det gikk!

Marlene så Peer Gynt med Arvid

Se hvordan det gikk da Marlene (27) og Arvid (88) møttes for å se åpningsforestillingen Peer Gynt i Grieghallen sammen. Marlene (26) har tidligere hatt gode opplevelser med å finne nye venner på utradisjonelle måter, og mener at vi burde ha lavere terskel for å bli kjent med nye mennesker.

Rasa dro på festspillutstillingen på Bergen Kunsthall med Ole

Rasa (55) flyttet fra Litauen til Norge for ti år siden. Hun elsker Bergen og benytter flittig kunst- og kulturtilbudet i byen, og vil gjerne møte noen hun kan dele opplevelsene med.

Se hvordan det gikk da Rasa (55) og Ole (62) møttes for første gang under åpningen av Festspillutstillingen på Bergen Kunsthall.

Naeem så Sheku Kanneh-Mason og Isata Kanneh-Mason med Martine

Naeem (54), også kjent som gatekunstneren Nimi, elsker å møte nye mennesker og få nye perspektiver. Under Festspillene gikk han på konsert med noen han aldri har møtt før. Se hvordan det gikk da Naeem (54) og Martine (32) dro på konsert med Sheku Kanneh-Mason og Isata Kanneh-Mason i Håkonshallen. 

Bli kjent med Marlene, Rasa og Naeem

De som ble valgt ut, deltok på arrangementet som Marlene, Rasa og Naeem hadde sett seg ut. Rasa, Marlene og Naeem visste ikke på forhånd hvem de skulle møte.

Se videoene hvor de forteller om seg selv og forventningene rundt å dele opplevelsen med en de ikke kjenner.