Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
25. mai - 08. juni 2022

Billettinfo

Kjøp billetter her

På nett

Vi anbefaler deg å kjøpe billetter på nett

For spørsmål om billettkjøp, kontakt Festspillene her:
E-post: billett@fib.no
Telefon: 55 21 06 30
Du kan også få hjelp via chatten på fib.no.

Uavhentede eller avbestilte billetter selges på nett og blir lagt ut for salg fortløpende. Du kan derfor følge med på fib.no i tiden frem til arrangementsdagen for utsolgte forestillinger.

Festspillenes billettluke i Grieghallen

Her kan du både kjøpe billetter og få veiledning til hvordan du selv kan kjøpe billetter på nett.

Billettluken vil være åpen under festivalen mellom klokken 11:00-15:00 og 18:00-22:00.

Åpningstid 25. mai er fra 11:00 til 16:00.

Adresse: Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen.
Billettkontoret finner du i det røde bygget ved Grieghallens hovedinngang.

Dørsalg

Med unntak av Grieghallen vil det ikke være mulig å kjøpe billetter i døren på noen arenaer. 

Billettpriser og tilbud

Ordinær

I salen: Ordinære priser er oppgitt på hvert enkelt arrangement. Se programsidene. 

På nett: Digitale enkeltbilletter koster 250 kr, med unntak av Late Night-konsertene som koster 150 kr. Dersom dere er flere som skal se sammen, tilbyr vi også husholdningsbillett. 

Under 30 år

I salen: Er du under 30 år på arrangementsdagen, betaler du maks 190 kr per billett på alle arrangement. Under 30-prisen gjelder på alle arenaer og for alle prisklasser.

På nett: En digital billett koster 180 kr, med unntak av Late Night-konsertene som koster 150 kr.

Barn

I salen: Under 30-prisen gjelder også for barn, men på enkelte barne- og familiearrangement finnes det en egen barnepris til maks 100 kr. Barnepris gjelder t.o.m. 15 år.
En må løse billett til små barn selv om de skal sitte på en voksens fang.
Den Nationale Scene har egne bestemmelser for babyer i salen. Les mer her.

På nett: På alle digitale barne- og familiearrangement tilbyr vi husholdningsbilletter til 90 kr.

Digitalt pass

Med Festspillenes pass får du tilgang til alle digitale arrangement under årets festival, både livesendinger og opptak. Les mer her. 

Honnør

I salen: Er du over 67 år eller har Trygdekontorets honnørlegitimasjon får du 10 % rabatt per billett.

På nett: Det gis ikke honnør-rabatt. 

BT Fordel

Bergens Tidende er en av Festspillenes hovedsamarbeidspartnere. Som abonnent av avisen, for deg som har BT Fordel, gir vi deg 25 % rabatt på alle arrangement i 2021 - også digitale. Du kan kjøpe inntil to rabatterte billetter per arrangement per BT-abonnement. 
Et begrenset antall billetter er tilgjengelig per arrangement.
Les mer om BT Fordel her.

Grupper

Grupper over 10 personer får 10 % rabatt på billetter - også digitale.
Gruppebilletter bestilles via billett@fib.no
Gruppebestillinger har maks tre dagers reservasjonsfrist.

Ledsagerbillett og rullestolplasser

Festspillene tilbyr gratis ledsagerbillett. Gratis ledsagerbillett er tilgjengelig i Festspillenes billettbod i festivalperioden, eller ved å kontakte Festspillene via telefon, e-post eller chat. Gyldig ledsagerbevis må kunne fremvises på arena.

Festspillene benytter rundt 30 forskjellige arenaer. Noen av disse er svært gamle, og/eller har tidligere vært privatboliger. Derfor er dessverre ikke alle arenaer like godt tilrettelagt for personer med funksjonsvariasjoner. Se våre arenasider for informasjon om tilgjengelighet.

Aktivitetskortet for barn og unge

Innehavere av Bergen kommunes Aktivitetskort for barn og unge gis gratis adgang med følge. Billetter kan tas ut i Grieghallens billettkontor mot fremvisning av kortet.

Festspillenes partnere

Din sponsorkontakt i din bedrift vil kunne svare deg på om du har rett på rabatterte billetter og hvilke arrangementer dette gjelder for. Sponsorkontakten vil eventuelt også gi deg en rabattkode som må benyttes for å kjøpe rabatterte billetter på nett. 

Gebyr

Alle priser er inklusiv moms, skatter og billettgebyr, men eksklusivt forsendelsesgebyr og ekspedisjonsgebyr. Disse fremgår separat og som en del av det samlede beløpet under ordreprosessen, før betalingen gjennomføres.

Avlysning og refusjon

Generelle retningslinjer for avlysning og refusjon

Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysninger. Et arrangement er avlyst dersom arrangementet ikke gjennomføres eller datoen på arrangementet endres. Endringer i programmet, arena, delvis gjennomføring av arrangementet o.l. regnes ikke som en avlysning og pengene refunderes som regel ikke. Man får ikke pengene refundert dersom man ikke har mulighet til å gå på forestillingen, da det ikke er angrerett for kjøp av billetter. 

Dersom det oppstår en avlysning, informeres alle aktuelle billettkjøpere vi har kontaktinformasjon til via e-post og/eller SMS. Tilbakebetaling av billettene eller bytte til en ny dato gjøres så raskt og smidig som mulig. Billettgebyr og evt. forsendelsesomkostninger betalt i forbindelse med billettkjøpet refunderes ikke.

Refundering av e-billetter gjøres til kortet som ble brukt ved kjøp av billettene. For billetter kjøpt hos andre utsalgssteder må tilbakebetaling avtales innen 30 dager etter arrangementets opprinnelige avviklingsdato.

Bytte av billetter

Det er ingen angrerett for kjøp av billetter. Derfor er det ikke mulig å bytte billettene til et annet arrangement eller til en annen priskategori etter et gjennomført kjøp. Sjekk derfor at dato og arrangement er rett før du gjennomfører kjøpet.

Vi refunderer ikke prisdifferansen dersom du har kjøpt en fullprisbillett men har rett på rabatt. Dette vil kun være mulig dersom feil pris skyldes en teknisk feil. Sjekk derfor alltid at prisen er korrekt før du gjennomfører betalingen.

Vilkår

  • Rabatter gjelder de fleste arrangement, med unntak av enkelte samarbeidsarrangement.
  • Ved kjøp av rabatterte billetter må du kunne vise gyldig legitimasjon ved inngang på arena.
  • Rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.
  • Sjekk alltid at prisen er korrekt før du gjennomfører betalingen. Festspillene refunderer ikke prisdifferanse.
  • Det er ikke angrerett på billetter. 
  • Festspillene bytter eller kansellerer ikke billetter. 

Tilbakemeldinger

Er det noe du er utilfreds med i forbindelse med kjøp av billetter eller din opplevelse på et av Festspillenes arrangement, kan du kontakte oss på billett@fib.no

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?