Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 5. juni 2024

Våre partnere

Kunst- og kulturopplevelser beveger oss. De er impulser til personlig vekst og til samfunnsutvikling. Slik sett har ikke Festspillene i Bergen bare samarbeidspartnere - vi har investorer i forskjellige former.

Et samarbeid med Festspillene gir mulighet for unike opplevelser, tett på kunsten og i en smeltedigel av engasjement, ny teknologi og nye idéer. Et samarbeid med oss sier også noe om våre partneres identitet og verdigrunnlag.

Festspillene i Bergen har store ambisjoner. Vi skal – sammen med våre partnere – bringe kunsten ut til enda flere. Vi skal løfte det som skjer på Festspillene ut i verden, og bringe verden til Bergen. Vi skal fortsette å begeistre og utfordre, leke og være seriøse. Vi skal vise frem arvesølvet, samtidig som vi fremmer cutting-edge produksjoner. Sammen med våre partnere skal vi skape den ledende festivalen av sitt slag i Europa. Vi ønsker å invitere med oss fremsynte og engasjerte støttespillere som vil hjelpe oss med å løfte kunsten, kulturen, byen, landet, møteplassen og folkefesten!

Bedrift som vil prøve ut Festspillene?

Festspillene i Bergen gir unike muligheter for samlende opplevelser sammen med kunder eller ansatte. Bedriftspakken vår er et spesialtilbud til bedrifter som ønsker å prøve ut Festspillene som en arena for kunde- eller ansattpleie. Les mer om bedriftspakken her.

Gå til våre:

KONTAKTPERSONER

Nina Lauvsnes
Markeds- og kommunikasjonssjef
Tlf: +47 922 20 032
E-post: nina@fib.no

Lene Therese Steimler
Sponsoransvarlig
Tlf: +47 403 30 035
E-post: lene@fib.no

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!