An Oak Tree - av Tim Crouch

An Oak Treeav Tim Crouch

Type forestilling: 
Teater
Varighet: 
1 t 20 min

​Når jeg sier sov, er du fri igjen.

Da An Oak Tree hadde urpremiere, snudde forestillingen opp ned på teaterets spilleregler ved å hyre en skuespiller som verken hadde sett eller lest stykket på forhånd – hver kveld.

Den britiske dramatikeren, skuespilleren og regissøren Tim Crouch guider skuespilleren gjennom en historie om tap, forestillelse og tankens kraft.

Siden starten i 2005 har Crouch delt scene i An Oak Tree med en rekke prominente skuespillere, deriblant Frances McDormand, F. Murray Abraham, Sophie Okonedo, Laurie Anderson, Geoffrey Rush og Peter Dinklage. 

Oppsetningen er en sjelden sjanse til å se et stykke som sies å ha formet teaterlandskapet, og gjort stor suksess over hele verden, sist under teaterfestivalen i Avignon i 2023. Ingen forestillinger er like, og du er garantert en opplevelse uten sidestykke.  

Under Festspillene har Tim Crouch med seg skuespillerne Kåre Conradi og Vidar Magnussen, som medvirker i hver sin forestilling.

… ligner ingenting du har sett tidligere, og det er umulig å beskrive det uten å ødelegge alt i stykket som vil nagle deg til setet med svette håndflater.

- MELBOURNE AGE

Foto: Mihaela Bodlovic

Ordskifte

Etter forestillingen fredag 24. mai, kan de med billett til forestillingen samme dag møte Tim Crouch og medregissør Andy Smith til en samtale på scenekanten. Samtalen starter ca. kl. 21.15 og foregår på engelsk. Samtalen er støttet av Fritt Ord.

Se også

Tim Crouch er også aktuell med Truth's a Dog Must to Kennel på Den Nationale Scene søndag 26. og mandag 27. mai. 

Arena

Den Nationale Scene

Språk

​Fremføres på engelsk

Medvirkende

  • ​Av Tim Crouch

  • Tim Crouch, Karl James, Andy Smith regi

  • Pete Gill musikk

  • Francesca Moody Productions produsent

  • Fremføres av Tim Crouch og Kåre Conradi/Vidar Magnussen

I samarbeid med

​Den Nationale Scene