Kahardu på fatet?
Mannen bak matkonseptet Middag med Godfrey, Godfrey Manoharan, har samlet et titalls matglade hjemmekokker som skal servere smaksprøver fra kjøkkenet de er oppvokst med. Her finner du garantert noe du aldri har smakt før! Arrangementet og de hjemmelagde matrettene vil gjenspeile Bergens mangfoldige befolkning.
Godfrey Manoharan har selv bakgrunn fra Sri Lanka. De tamilske matrettene han har spist og laget med familien hele livet er ikke å finne på noen restauranter i Bergen, så Godfrey og broren Steven tok saken i egne hender. Sammen har de brakt sitt kjøkken til både vennegjenger, Bergenfest, Victoria Café & Pub, studentkollektiv og barnehager.
Foto: Sanne Funder Nygaard
Mat med Godfrey starter kl. 12.00 (oppdatert 9. april 2024)
Mat med Godfrey finner sted på Festallmenningen i forkant av Fargespill 20 år
0–99
Godfrey Manoharan idé, konsept
Sanne Funder Nygård konsept