Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 5. juni 2024

Dillon

Kommende forestillinger:

​Lyrisk og fengslende protestmusikk på dansegulvet.

Dillons artistkarriere startet da hun publiserte noen videoer av sine egne sanger på nett. Snart hadde bransjen og stadig flere fans funnet en ny indie-yndling med et særegent uttrykk.  

«Dillon kombinerer en skjør stemme og singer-songwriter-lidenskap med presisjonen i elektronisk musikk», heter det hos en strømmetjeneste.  

I dag har den brasilianske sangeren, låtskriveren og pianisten blant annet gitt ut fire plater, gjort en egen konsert under Berliner Festspiele og skrevet musikk til Hamlet. Dillon er basert i Berlin, og kommer til Landmark med musikk fra albumet 6abotage.  

«6abotage er en ekte hybrid: Både et kjærlighetsbrev, et rop om hjelp og en konsekvens i én pakke,» forteller Dillon.  

Albumet er blitt til i et nært kunstnerisk samarbeid med den gresktyske produsenten og artisten Alexis Troy. Låtene protesterer mot stereotyper og fordommer, men handler også om sårbarhet, tilgivelse og vekst. Sjangeren er Dillons egen; den er blitt kalt hypnotisk frost-pop, elektro R & B og mye annet. Resultatet er mørkt, varmt og dansevennlig, og like karakteristisk som Dillon selv.

Foto: Simon Habegger


  • Musikk

Arena

Varighet

​1 t

Billetter

Ordinær: 280
Under 30 år/student: 200
Honnør: 252
FiB Fordel: 196
BT Fordel: 210

Kjøp billett

Medvirkende

    • Dillon vokal, tangenter​

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!