Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Stikk innom

Forbindelser
Musikk
Neste arrangement:

​Fremtidens artister i Grieghallens spiss midt på dagen.

Under Festspillene kan du stikke innom Grieghallen for musikalsk påfyll rundt lunsjtid (kl 12:00) eller tidlig ettermiddag (kl 15:00), ukedag som helg, og få servert musikk av fremragende unge musikere.  

På Stikk innom-konsertene står studentene fra Griegakademiet i sentrum. Her er det de unge, dyktige musikerne som skal skinne. Konsertene foregår i en avslappet setting, og studentene er ofte i samspill med sine lærere.  

De korte dagtidskonsertene inneholder et bredt spekter av musikk – programmet er hovedsakelig klassisk, men med avstikkere til andre genre og stilarter. Programmet strekker seg fra eldre til helt nye verker – noen ganger komponert av studentene selv. Med over 15 konserter å velge mellom, står de gode musikkopplevelsene i kø. 

Stikk innom-konsertene har vært fast inventar på festspillprogrammet siden 70-tallet, og er en kjær tradisjon for mange. Her finnes det også gode muligheter til å bli kjent med artister som vil være toneangivende for norsk musikkliv i årene fremover. Tidligere studenter på Griegakademiet inkluderer operasanger Lise Davidsen, mezzosopran Ingvild Schultze-Florey, trommeslager og komponist Øyvind Skarbø og sanger og elektronika-artist Mari Kvien Brunvoll.

​Programdetaljer for alle konserter vil bli tilgjengelig på fib.no/stikkinnom i mai.

Bilde: Stikk innom med tubaist Niklas Kvenild (foto: Thor Brødreskift)

InformasjonStikk innom med Ingrid S. Sørheim. Foto: Thor Brødreskift

Arena

Varighet

​45 min

Billetter

Ordinær: 60

Fem valgfrie konserter: 150
Kjøp billett

I samarbeid med

​Griegakademiet – Institutt for musikk ved Universitetet i Bergen

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?