Liker du å synge?

  • Hjem
  • Festival
  • 2022
  • Artikler
  • Liker Du Å Synge?
07. oktober 2022

Voices of Papillon ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen. 

Voices of Papillon er et kor for jenter, kvinner og ikke-binære med flerkulturell bakgrunn, og et samarbeid mellom Festspillene i Bergen, Papillon og Bergen Internasjonale Kultursenter.

Sesongen startet i september, og koret har plass til flere medlemmer! De øver mandager kl. 17:00–19:00 på Bergen Internasjonale Kultursenter i Kong Oscars gate 15, og 12. desember blir det juleavslutning og konsert. Koret skal også opptre på åpningen av Bergen internasjonale kulturfestival. 

Det er helt gratis å være med, men krever påmelding.

Er du 16 år eller eldre og har lyst til å bli med? Meld deg på her, og tips gjerne en venn! 

Har du spørsmål? Eller vil du komme innom og se hvordan det er å være på øving? Da kan du ta kontakt på tlf. 973 16 077.

“Not only did I learn to sing alone and with a group, but I got to meet many amazing women from all over the world and made new friends as well.”

- MEDLEM I VOICES OF PAPILLON

Voices of Papillon er et av Festspillenes flerårige Festspillkollektivet-prosjekter.

Koret ble startet høsten 2021, som en videreføring av et digitalt låtskriverkurs våren 2021. Etter åtte øvinger holdt koret en konsert på Bergen Kjøtt i slutten av november, hvor jazzsanger Gabriela Garrubo var med som gjesteartist sammen med gitarist Peter Dybvig Søreide.

Våren 2022 holdt koret en konsert sammen med artist Myrna Braza, som nå har blitt korets faste dirigent. Braza har lang er erfaring og er begeistret for å få komme tilbake og jobbe tettere med koret. Festspillkollektivet er støttet av Kavlifondet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev?