Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 5. juni 2024

Liker du å synge?

Voices of Papillon ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen!

Voices of Papillon ble stiftet høstene 2021, og inviterer flere til å bli med og synge. Her fra deres aller første konsert på Bergen Kjøtt i november 2021. Foto: Thor Brødreskift.
Voices of Papillon ble stiftet høstene 2021, og inviterer flere til å bli med og synge. Her fra deres aller første konsert på Bergen Kjøtt i november 2021. Foto: Thor Brødreskift.

Voices of Papillon er et kor for jenter og kvinner med krysskulturell bakgrunn, og et samarbeid mellom Festspillkollektivet og Papillon, en multikulturell møteplass for unge mennesker.

Mandag 14. februar starter vårsesongen, og koret har plass til flere medlemmer! De øver mandager fra kl. 16:00–18:00 på Bergen Internasjonale Kultursenter i Kong Oscars gate 15, og 20. mai blir det sommeravslutning og konsert. Det er helt gratis å være med, men krever påmelding. Er du 16 år eller eldre og har lyst til å bli med? Meld deg på her, og tips gjerne en venninne!

Har du spørsmål? Eller vil du komme innom og se hvordan det er å være på øving? Da kan du ta kontakt på tlf. 973 16 077.

“Not only did I learn to sing alone and with a group, but I got to meet many amazing women from all over the world and made new friends as well.”
Medlem i Voices of Papillon

Voices of Papillon er et av Festspillenes flerårige Festspillkollektivet-prosjekter. Koret ble startet høsten 2021, og er en videreføring av et digitalt låtskriverkurs våren 2021. Etter åtte øvinger holdt koret en varm og nydelig konsert på Bergen Kjøtt i slutten av november, hvor jazzsanger Gabriela Garrubo var med som gjesteartist sammen med gitarist Peter Dybvig Søreide.

 

Festspillkollektivet er støttet av Kavlifondet.

 

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!